Catering i Ronneby

Inför ett evenemang där vi skulle fira min brorsas 30-års dag så ville vi anlita ett företag som erbjuder catering i Ronneby.

Efter att ha varit nyfikna på vilka de var en utav mina vänner hade anlitat för sitt bröllop, så frågade vi henne helt enkelt vilka hon generellt rekommenderade. Hon svarade med en bestämd röst direkt, hon sa att vi tveklöst skulle ta och kontakta Till Bords Karlskrona AB som erbjuder just allt inom catering.

Vi kontaktade dem och möttes av en otroligt trevlig kvinna i luren som vi förklarade vad exakt det var vi önskade och hoppades på. Därefter la hon upp menyer på maten som vi allra helst ville se under födelsedagen. Kändes väldigt roligt att bara få välla och vraka emellan vad för typ av måltiden man ville bjuda på. Efter att ha valt sju olika rätter och tillbehör så förklarade dem enkelt bara att dem kommer ha allt redo och klart inför födelsedagen och att vi inte behöver tänka på någonting annan än att ha bord ställda redo för att placera maten på.

Födelsedagen för brorsan blev väldigt lyckad och fullkomligt alla hyllade maten något ofattbart mycket. Så där tycker jag verkligen att Till Bords Karlskrona ska ta åt sig allt det positiva folk har att säga om dem.

Du gillar kanske också...