Projektledning i Skövde

Inför ett byggprojekt som jag velat få utfört hemma i mitt hem så har jag känt att jag kanske inte riktigt är kapabel till att klara av att hantera alla detaljer, kommunikation och material på egen hand.

Så jag tog mig beslutet att anlita ett företag som erbjuder projektledning i Skövde. Jag kontaktade KESON Byggadministration AB och tillsammans gick vi igenom exakt hur vi hoppades på att projektet skulle gå tillväga. Därefter var det inte riktigt så mycket mer man behövde tänka på. De stod för grovarbetet och planerandet och kollade bara helt enkelt med mig så allt så bra och väluttänkt ut inför projektets start.

Arbetet tog ungefär fyra veckor och slutresultatet blev bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om.

Detta hade inte varit möjligt utan KESON Byggadministration, så ett stort tack till dem för deras enastående arbete!

Du gillar kanske också...