Bra kontorsstädning på min firma

Välkommen till min blogg som idag kommer att handla om vilken god hjälp jag har fått med mitt kontorsstäd. Jag är en småföretagare på Södermalm och jag har alltid fullt upp. Det är gott att i vissa lägen bara kunna luta sig tillbaka och släppa taget om vissa arbetsuppgifter som det härmed kontorsstäd. Jag har anlitat ett företag som heter Fina Rum. Jag är av den uppfattningen, att man i möjligaste mån bör anlita någon lokal företagare, oavsett vilket jobb det är som ska utföras. Jag och ägaren av Fina Rum har ju det gemensamt att vi är egna företagare båda två. När vi dessutom verkar på samma geografiska plats, Södermalm, innebär deras tjänster ett minskat bilåkande, och detta finns det förstås en miljöaspekt på. 

 

Som småbarnpappa till tre barn på 16, 10 och 7 år gamla är agendan mer än fullspikad. Att vara företagare innebär mycket längre arbetsdagar än om jag hade varit anställd. Det ska hämtas och lämnas på fritids, skolor och flera olika aktiviteter på fritiden. Mat ska lagas, ledsna barn ska tröstas med mera. Det är då det gäller att vidta åtgärder för att få tillvaron att gå ihop. 

 

Kontorsstädningen har jag överlåtit till Fina Rum och de kommer till kontoret regelbundet och det besparar mig tid. Städningen är till full belåtenhet och lämnar efter sig ett elegant, dammfritt och ordningsamt kontor. Det är min arbetsmiljö det handlar om och eftersom jag är värd det bästa, tänker jag fortsätta anlita denna firma. Så om du är som jag, i behov av kontorsstädning på till exempel Norrmalm, Södermalm eller i Vasastan så skulle jag verkligen rekommendera dig att anlita detta företag. Jag är proffs på mitt, och Fina Rum med personal på sitt! Tack för att ni tog er tid att läsa! 

Du gillar kanske också...