Hästar och coaching

Efter en lång dag på jobbet önskar jag alla er läsare välkomna till bloggen som i afton ska handla om hur jag fick hjälp med coaching. Jag hoppas ni kommer tycka om vad jag har att berätta. Jag är anställd hos en större privat arbetsgivare här i Skara. Min arbetsgivare har sedan länge samarbetat med företaget SylviaKPersson, som arbetar med coaching och ledarskapsutveckling i Lidköping, Skara och Falköping men vänder sig också till övriga städer i närheten. Syftet med det jag skriver om ikväll är att visa för er läsare att det finns ett sätt att komma underfund med hur våra tankar, känslor och beteenden påverkar oss själva och vår omgivning. Om denna coaching fungerade för mig är jag övertygad om att den funkar också för dig. Det hela går ut på att samspela med hästar. Metoden för denna coaching kallas för Equine Guided Coaching, Horse Assisted Education/Learning eller Horse Assisted Leadership. Vi börjar alltid med coachning utan häst och väljer därefter lämpliga övningar med hästarna. I första hand använder ägaren sina egna hästar. De är utvalda för och tränade till att utveckla människor.  

  

Vår chef har den policyn att vi anställda ska få hjälp med att finna våra inre styrkor som ett led i att hantera stress. Det var så jag kom i kontakt med SylviaKPersson. Här har jag fått personlig rådgivning och olika strategier för att utvecklas som människa och kunna hantera livet bättre. Idag har jag fått en hel ”verktygslåda” med olika hjälpmedel att plocka fram vid behov. Jag har numera en underbar fritid och upplever arbetssituationen som optimal. Jag sover gott på nätterna igen. Jag är så tacksam till den här hjälpen. Tveka inte att höra av till detta ställe. Coaching kan ske individuellt eller i grupp. 

 

Du gillar kanske också...