Jag fick supersnygga köksluckor

Hej på er alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Det är roligt när vi inspirerar varandra till att fixa och renovera hemma. Jag vet att många av er läsare nyligen har köpt hus, precis som jag. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle snygga till mina köksluckor i min nyinköpta villa i Sundsvall. Jag hittade en lackeringsfirma som heter Norbergs lackering. Det är fortfarande mycket som behöver göras i huset men jag är rätt så händig och klarar en del av arbetet själv. När det gäller just köksluckorna så ville jag lämna detta jobb till proffsen. De på Norbergs lackering har gjort ett suveränt jobb. 

  

Några grannar här på gatan blev mycket nöjda efter att ha anlitat Norbergs lackering. Dessa grannar hade förvisso inte fått hjälp specifikt med skåpsluckor. En granne hade fått hjälp med fönsterbyten och en annan med bygget av en altan. Någon som bor ett par kvarter bort har fått hjälp med takläggning. De var i alla fall väldigt belåtna, så det var på deras rekommendation som jag bestämde mig för att kontakta just denna firma som kan hjälpa till med lite av varje. Mina skåpsluckor har blivit supersnygga, jag har fått dem i exakt den färg och blankhet som jag önskade. Norbergs lackering i Sundsvall är en lackeringsfirma, och mycket mer förstås, som gjort ett grundligt förarbete och bra målning på mina köksluckor och resultatet är strålande. Du som är intresserad av deras tjänster borde titta in på deras hemsida. Du kan alltid begära en offert som inte förpliktigar till någonting. Mina grannar och jag rekommenderar er verkligen att höra av er dit. Tack för att ni läste i bloggen, på återseende. 

Du gillar kanske också...