Jag fick tillbaka den forna lystern i mitt ansikte

Roligt att ni ville kika in i bloggen idag! Snart är det jul och stressen för många inkluderat mig själv är stor. Jag hoppas att ni ska tycka om det jag tänker berätta om. Det har varit mycket på gång i mitt liv det senaste, det har gjort att jag har känt mig stressad. Det har blivit en del sömnlösa nätter då mina tvillingdöttrar på 18 månader är vakna på nätterna om vartannat. Min hud hade förlorat sin lyster och jag har även känt mig spänd i kroppen. Jag har besökt en salong i Visby som heter Visby estetik eftersom jag behövde hjälp med att få tillbaka den forna glansen i mitt ansikte, och finna rätt hudvårdsprodukter för mig. Nu tycker jag att det som de har att erbjuda är riktigt bra och jag skulle så gärna vilja säga till alla er som läser min blogg, att hos Visby estetik, där kan ni finna både exklusiva och/eller ekologiska hudvårdsprodukter av högsta kvalitet samt ett stort urval av olika behandlingar, även healing. De har ett stort sortiment av produkter så här finns det något för alla. Skulle det ändå vara att det du söker inte finns inne så beställer de nog den produkten åt dig. 

  

Anledningen till att jag valde att gå till just det här företaget, det är att hon som äger stället är så fantastiskt välutbildad och med många års erfarenheter ifrån branschen och jag hade hört av flera väninnor här i Visby innan jag gick dit, att de fått god hjälp. Ägaren är expert på hudvård och hudvårdsprodukter. Det är därför som jag tar jag mig tid en stund här i bloggen, att berätta för er kära läsare om det här stället, så att ni också ska kunna få riktigt god hjälp om ni nu skulle behöva det. Jag önskar er en god jul! 

Du gillar kanske också...